Om

Nanna Vinje er autoriser sykepleier fra H:S Sygeplejerskeuddannelsen i København. Hun har jobbet som pediatrisk sykepleier i både Danmark og Norge før hun i 2013 tok påbyggende utdannelse i dermatologi ved Universitetet i Sørøst-Norge og hudpleie ved Senzie akademiet. Nanna startet samtidig å jobbe som kosmetisk sykepleier i Oslo og har etterfølgende jobbet utelukkende med estetiske behandlinger, i tett samarbeid med kirurger og hudleger.

Nanna har jobbet på Cosmo Clinic i Oslo, siden klinikkens oppstart i 2017. Der veileder hun pasienter i hudhelse og utfører estetiske hudbehandlinger og injeksjonsbehandlinger. Nanna har fullført Galdermas autorisasjonsprogram til spesialist nivå, med advanced anatomy training i ansiktets anatomi. Nanna har også fullført kursing i bruk av laser og IPL, samt bruk av cosmeceuticals produkter, peeling, microneedling og mesotherapy.

Nanna brenner for å dele kunnskap og kompetanse i bransjen og har ved flere semestre undervist for Senzie akademiet i bruk av IPL, samt som sensor for oppgaver i dermatologi for Universitetet i Sørøst-Norge. Nanna sitter også i styret til Norsk forening for kvalitet i estetisk medisin (Norfem) og har vært med å starte foreningen. Hun er engasjert i tiltak som fremmer seriøsitet og kvalitet i bransjen som gir økt sikkerhet for pasientene.

Kurs

Hev kompetansen !
Ta et kurs med Skin Academy.

VÅRE KURS